ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО НА КОНФЕРЕНЦИЈА

Котизација

  • 8900 МКД – редовен износ, по 1 Април 2018
  • 7565 МКД – 15% попуст валиден до 1 Април 2018

За членовите на МАЧР:

  • 7565 МКД (15% попуст) загарантиран за целиот период на регистрирање

Дополнителен попуст за повеќе учесници од иста организација

Во износот е вклучено учество на целата еднодневна програма на настанот:

  • Конференциски ден со предавања
  • Ручек и освежување
  • Постконференциска вечерна забава со коктел и забавна програма на која ќе се додели наградата најдобар HR менаџер за 2017 година
  • HR Expo 2018 со услуги и продукти за поддршка на HR професионалците
  • Сертификати за учество на настанот

Начин на плаќање

Фактурата ќе ви биде доставена по приемот на Вашата регистрација.

Ве молиме имајте предвид дека целосниот износ мора да биде уплатен пред настанот. Само посетителите чиј износ бил уплатен во целосно ќе бидат примени на настанот.  Во секој случај износот мора да бидат примен не подоцна од 3 дена пред настанот.

Откажување на присуството

Ако не сте во можност да присуствувате,  предложен/замена посетител ќе биде добредојден на вашето место.

За откажување на присуството помалку од 7 дена  пред настанот ќе Ви биде наплатено 30% од износот за учество.

Доколку регистрираниот учесник не присуствува, но не го ни откаже учеството, ќе биде наплатно 100% од целокупниот износ.

Предложен/замена посетител е добредојден во секое време.

Начин да се регистрирате:    

  1. Ве молиме пополнете ја електронската пријавата подолу или
  2. Преземете ја пријавата во word формат. По пополнувањето ве молиме доставете ја на contact@mhra.mk и contact.mhra.mk@gmail.com

 За повеќе информации за конференцијата контактирајте нè на:  +389 78 389 277

Резервирај карта 2018

Starts On:
May 31, 2018
8:00 AM
Ends On:
May 31, 2018
12:00 PM
145.00 €
Event Passed
Резервирај карта 2018
Spots left: 181

ДЕТАЛИ ЗА ПОСЕТИТЕЛОТ

ДЕТАЛИ ЗА КОМПАНИЈАТА

Booking Event ...