HR. КОНФЕРЕНЦИЈА - 2020 Proactive HR

Предавање од познати HR Експерти

Драги членови, соработници и пријатели на Македонската асоцијација за човечки ресурси,

имам посебно задоволство да ви го најавам 12-тото издание на Меѓународната MHRA конференција и HR Експо! Посветени на традицијата и оваа година како и минатата одлучивме да го задржиме датумот 20 мај, кој од минатата година се празнува како Интернационален HR ден, односно ден на кој се оддава сеопшто признание на HR професијата и HR професионалците за нивните придонес и заслуги во  напредокот и развојот на организациите, на вработените и на целото општество. Но, оваа година сакаме да иницираме и многу разговори и идеи за промени кои ќе водат кон напредок на македонското стопанство и општеството во целина…

ПРЕДАВАЧИ - Повеќе информации наскоро...

Распоред на Настанот - Повеќе информации наскоро...

Спонзори на Настанаот

Видете кој ја овозможи оваа Конференција!

Учесници на HR Expo

Медиумски партнер

Место

Double-tree by Hilton
Скопје, 1000 МАкедонија