ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО НА КОНФЕРЕНЦИЈА

Котизација

 • 9200 МКД(без ДДВ) – редовен износ, по 1 Април 2020
 • 7820 МКД(без ДДВ)15% попуст валиден до 1 Април 2020

За членовите на МАЧР:

 • 7820 МКД(без ДДВ) (15% попуст) по 1 Април 2020
 • 7360 МКД(без ДДВ) (20% попуст) валиден до 1 Април 2020

Во износот е вклучено учество на целата еднодневна програма на настанот:

 • Конференциски ден со предавања
 • Ручек и освежување
 • Постконференциска вечерна забава со коктел и забавна програма на која ќе се додели наградата најдобар HR менаџер за 2019 година
 • HR Expo 2020 со услуги и продукти за поддршка на работата на HR професионалците
 • Сертификати за учество на настанот

Начин на плаќање

Фактурата ќе ви биде доставена по приемот на Вашата регистрација.

Ве молиме имајте предвид дека целосниот износ мора да биде уплатен пред настанот. Само посетителите чиј износ бил уплатен во целосно ќе бидат примени на настанот.  Во секој случај износот мора да бидат примен не подоцна од 3 дена пред настанот.

Откажување на присуството

Ако не сте во можност да присуствувате,  предложен/замена посетител ќе биде добредојден на вашето место.

За откажување на присуството помалку од 7 дена  пред настанот ќе Ви биде наплатено 30% од износот за учество.

Доколку регистрираниот учесник не присуствува, но не го ни откаже учеството, ќе биде наплатно 100% од целокупниот износ.

Предложен/замена посетител е добредојден во секое време.

Начин да се регистрирате:    

 1. Ве молиме пополнете ја електронската пријавата подолу или
 2. Преземете ја пријавата во word формат. По пополнувањето ве молиме доставете ја на contact@mhra.mk

 За повеќе информации за конференцијата контактирајте нè на:  +389 78 389 277

Резервирај карта 2020

Starts On:
May 20, 2020
6:00 AM
Ends On:
May 20, 2020
11:00 PM
150.00 €
Event Passed
Резервирај карта 2020
Spots left: 200

ДЕТАЛИ ЗА ПОСЕТИТЕЛОТ

ДЕТАЛИ ЗА КОМПАНИЈАТА

Booking Event ...