Компании кои го овозможија настанот!

Учесници на HR Expo

Медиумски партнер

СПОНЗОРСКИ МОЖНОСТИ & HR EКСПО 2020

Оваа HR конференција & HR Expo 2020, како најголем и најважен HR настан во Македонија, им дава уникатна можност на поддржувачите и изложувачите да се вмрежат, да се претстават и да стапат во контакт со повеќе од 200 HR професионалци и менаџери. Преку вашата поддршка на овој настан ќе бидете во можност:

  • Да ја промовирате вашата компанија на конференцијата, лично или преку материјалите, веб страницата и социјалните медиуми;
  • Да ја зголемите препознатливноста на вашиот бренд и компанија помеѓу извршните менаџери во индустријата и HR професионалците;
  • Да стапите во контакт со потенцијални клиенти и да создадете нови бизнис можности;
  • Да им помогнете на компаниите да ги идентификуваат нивните слабости и да им покажете како да се справат со примена на иновативни практики…

СПОНЗОРСТВО: Можете да изберете еден од веќе подготвените спонзорски пакети, но исто така ви стоиме на располагање да одговориме на сите ваши прашања и барања за креирање на пакет на Ваш предлог, согласно Вашите потреби.

HR EXPO 2020: Во рамките на конференцијата традиционално ќе се одржи и HR EXPO каде што сите заинтересирани компании, центри за обука и консултантски куќи, универзитети и факултети, агенции за посредување при вработување, ИТ компании и други засегнати страни ќе имаат можност да стапат во директен контакт со HR професионалци, менаџери и лицата кои учествуваат или ги носат одлуките во нивните органзиации, притоа претставувајќи ги своите услуги, програми и продукти кои се наманети за поддршка на HR функциите и останатите активности во организациите

Доколку сте заинтересирани ве молиме контактирајте не: contact@mhra.mk.